De Night of Freestyle „Las Vegas“ Tour

De Night of Freestyle „Las Vegas“ Tour

15. Oktober 2018 Aus Von PR Team

De Night of Freestyle Las Vegas Tour – In Brussel spelen we voor de grote jackpot! 

In het seizoen 2019/2020 komt de Night of Freestyle voor het eerst naar België en zal plaatsvinden in Paleis 12 in Brussel!

Meer dan 50.000 fans kwamen naar de shows van Night of Freestyle in 8 Duitse steden in 2018/2019 om crossers te zien stunten met de meest uiteenlopende voertuigen. Actiefans in België hebben nu ook de kans om deze unieke show live te beleven!

Bij het niveau van deze adembenemende stunts en trucs zal elke toeschouwer op het puntje van zijn stoel zitten. Voor onze Super Heroes Tour hebben we de besten van de besten in disciplines als freestyle motocross, mountainbike, BMX, sneeuwscooter, quad en racebuggy uitgenodigd om hun gekste trucs te presenteren. Natuurlijk willen veel uitdagers tegen de allerbesten strijden en de titel Super Hero zelf proberen te winnen.

Daarom mag het veelzijdige programma zich laten zien. Er staan body varials op een motor, een double backflip en een frontflip op een motor, triple backflips met een BMX, double frontflips op een mountainbike en een backflip met een racebuggy gepland. Bovendien heeft het Spaanse tandemduo Antonio Navas en Rocky Florensa in de zomer geoefend op een aantal nieuwe, verbluffende trucs om hun backflip met twee personen te overtreffen! 

Hoewel ze geen gemotoriseerd voertuig hebben, is de show van onze mountainbikers en BMX’ers net zo inspirerend als de andere shows. De mountainbikers strijden onder andere tegen elkaar in een ’step up‘-wedstrijd (hoge sprong) en ook de ‚Best Trick Contest‘ is een echte aanrader. Verder presenteren we een BMX flatland battle met de huidige super hero Chris Böhm en een uitdager. 

Natuurlijk wordt het spektakel afgerond met een gigantische vuurwerk- en lasershow en geweldige beats. 

Toch blijft ons motto dit seizoen hetzelfde: deze show kent maar één ding – actie! Wees er dus snel bij en koop tickets in de voorverkoop om live van de partij te kunnen zijn!

Night of Freestyle Brussel

Paleis 12

15-2-2020

Entree: 17.00 uur

Begin show: 19.00 uur